25.06.2021 - 26.06.2021
Freitag 13:00 - 18:30 Uhr; Samstag 09:00 - 14:00 Uhr

Fachgebiet: Urologie , CIO

3. Internationales Uro-Onkologie Symposium

Die Klinik für Urologie, Uro-Onkologie, spezielle urologische und Roboter-assistierte Chirurgie der Uniklinik Köln lädt zum 3. Internationalen Uro-Onkologie Symposium ein.

Schwerpunkt des nächsten Symposiums werden Innovationen und Kontroversen in der Diagnostik und Therapie des Nieren-und Urothelkarzinoms darstellen. Die Übersichtsvorträge sowie die Pro-und-Contra Debatten sind wiederum in interdisziplinäre Falldiskussionen eingebettet, an denen Sie sich aktiv beteiligen sollten.

Anmeldung und Teilnahmegebühren

3rd International Cologne Symposium on Uro-Oncology

The Department of Urology, Uro-Oncology and robot assisted surgery invites you to the 3rd International Symposium on Uro-Oncology to be held online on December 11 and 12, 2020.

This year’s meeting will focus on innovations and controversies in the diagnostic and therapeutic approaches of kidney and bladder cancer. State-of-the-Art presentations, moderated debates as well as moderated case discussions will make a lively interactive symposium possible.

Numerous well known and clinically highly experienced speakers from Europe and United States accepted our invitation and will discuss with you the hottest news in kidney and bladder cancer management.
The language of the meeting will be German and English with simultaneous translations, so that no communication boundaries should hinder interactive discussions.

Please mark the date already in your calendar and register early to reserving one of the limited spaces available.

Registration and participation fees

Sponsoring: